Паска сирна бездріжджовий

Паска сирний бездріжджовий рецепт простий.

Інгредієнти

На 1 виріб діаметром 9 см:
– ізюм 40г
– сир 5% у пачці 90г
– яйце 1 шт
– цукор 1 ч/л
– цедра 1/2 лимона
– сік 1/2 лимона
– вершкове масло-50г
– борошно пшеничне 1 гатунок 80г
– розпушувач 5г

Паска сирна бездріжджовий покроковий рецепт

1. Ізюм залити окропом на 10 хв, промити і просушити. У блендері змішати сир, яйце, цукор, цедру лимона, розтоплене масло, сік лимона.

2. Борошно разом з розпушувачем просіяти в сирну масу, перемішати, додати родзинки. Викласти тісто у форму для паски, поставити в розігріту до 160 ° с духовку на 45 мин.

3. Потім підняти температуру до 180 ° с і запікати ~10-15 хв (до золотистого кольору), орієнтуємося на суху зубочистку.

Відео рецепт 👇