Булочки з повидлом

Як смачно зробити Булочки з повидлом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для всіх хто не хоче морочитися з довгим тестом – сьогодні в ютюбі знайшла легке дріжджове тісто. Тісто готується в один етап, без опари і довгого підняття.

Інгредієнти

Молоко 🥛 200 мл (тепле)
Дріжджі 25 гр (пресовані)
Цукор 100 грам
Яйце 🥚 1 шт
Масло 🧈 100 грам (кімнатної температури)
ваніль Сіль по дрібці
Борошно 400 грам
Повидло, нутелла, варена згущене молоко.

Булочки з повидлом покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти змішати і замісити м’яке еластичне тісто. Накрити тісто харчовою плівкою і відправити підходити на 1 час.

2. Я використовую мікрохвильовку (як ящик) Далі формуєте булочки або рогалики 🥐 і відправляєте в розігріту духовку до 180° приблизно на 30 минут.

3. Гарячі булочки 🥐 змастити солоденькою водичкою і присипати цукровою пудрой.