дріжджові Булочки на молоці

Як смачно зробити дріжджові Булочки на молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Домашня випічка. Просто і смачно.

Інгредієнти

200 мл теплого молока.
200 мл теплої води.
1 столова ложка цукру.
1 чайна ложка солі.
8 г сухих дріжджів.
30 мл рослинного масла.
600 г борошна.

Для рум’яної скоринки:
Молоко

Для прикраси:
Кунжут

дріжджові Булочки на молоці покроковий рецепт

1. У миску налити тепле молоко, теплу воду. Додати цукор, сіль і дріжджі. Перемішати. Додати рослинне масло, перемішати. Просіяти борошно, замісити тісто до гладкості Змастити миску олією, викласти тесто.

2. Накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину. Розкачати тісто руками, згорнути в трубочку. Розділити на 2 частини. Одну частину розділити на 5 частин, іншу на 4, сформувати кульки. Накрийте рушником на 10 хвилин. Розкачайте тісто розміром 25-30 см.

3. Зробіть половину розрізу. Сформувати необхідну форму. Викласти на деко, застелене папером для випічки. Накрийте і залиште на 20 хвилин. Змастити молоком, зверху посипати кунжутом. Випікати в попередньо розігрітій до 180°С/392°F духовці 30-35 хвилин. Приємного апетиту До зустрічі в нових рецептах.

Відео рецепт 👇