Згущений Торт Молочна Дівчинка шоколадний

Торт «шоколадна дівчинка» рецепт. Як зробити Згущений Торт Молочна Дівчинка шоколадний простий.

Інгредієнти

борошно 300 гр
какао 70 гр
розпушувач 8 гр
яйця 4 шт
масло вершкове розтоплене 200 гр
згущене молоко 750 гр

Крем:
молоко 500 мл
цукор 150 гр
крохмаль 40 гр
яйця 2 шт
ванілін
шоколад 100 гр
масло вершкове 300 гр
какао 2 ст л

Ганаш
шоколад 100 гр
молоко 50 мл

Згущений Торт Молочна Дівчинка шоколадний покроковий рецепт

1. Змішуємо сухі інгредієнти. Борошно, какао, розпушувач. В готельної мисці збиваємо яйця зі згущеним молоком і розтопленим вершковим маслом (не гарячим). З’єднуємо дві частини. Повинна вийти густа маса. На пергаментний папір ставимо кільце діаметром 20 см і тонким шаром змащуємо тісто(приблизно 3 ст л) і випікаємо в духовці при 180 градусах 6 минут.

2. В результаті у вас повинно вийде 7-8 шарів. Обрізайте краю поки вони не охололи. Тоді зріз буде гарний Готуємо крем. яйця, цукор, крохмаль, ванілін і змішуємо молоко і ретельно збиваємо. Ставимо на вогонь і уварюють до загусання. Поки теплий додаємо гіркий шоколад і смешиваем.

3. В контакт накриваємо плівкою і даємо охолонути до кімнатної температури. Вершкове масло кімнатної температури з’єднуємо з 2 човнами какао змішуємо, далі по ложці додаємо остиглий крем і ретельно збиваємо. Можна використовувати миксер.

4. Збираємо торт, змащуючи кожен шар кремом. Далі звертаємо в плівку і ставимо в холодильник , щоб стабілізувалася. Через 8-10 годин дістаємо , боки посипаємо присипкою з обрізків , а зверху поливаємо шоколадним ганашем.

Відео рецепт 👇