Печиво з джемом брусниці

Печиво з джемом брусниці простий рецепт духовці.

Інгредієнти

359 ккал/100 гр. Б: 6.5 Ж: 15.8 У: 47

🔸Яйце – 1 шт.
🔸Цукор – 50 гр.
🔸Вершкове масло – 90 гр.
🔸Молоко – 50 мл
🔸Борошно – 260 гр.
🔸Розпушувач – 4 гр. (1 ч. л)
🔸Ванілін – 1 щ.
🔸Сіль – 1 щ.
🔹Брусничний джем – 25 гр. (1,5 ст. л)
🔹Кукурудзяний крохмаль – 7 гр. (1 ч. л)

Печиво з джемом брусниці покроковий рецепт

1. Змішати яйце з цукром, дрібкою солі і ваніліну. Додати розм’якшене вершкове масло. Добре перемішати і влити молоко кімнатної температури. Змішати борошно з разрыхлителем.

2. Просіяти і замісити тісто. Прибрати в холодильник на 20 хвилин. Змішати джем з кукурудзяним крохмалем. Розкачати тісто товщиною 3 мм Нарізати невеликими квадратами.

3. Скласти по діагоналі, добре защипить краю і підкрутити кінчик. Печиво перенести на пергамент. В серединку викласти трохи джему. Випікати при 180 градусах 15-20 минут.

Відео рецепт 👇