Морквяний десерт зі сметанним кремом

Як зробити морквяний десерт зі сметанним кремом рецепт простий. Ніжний, повітряний, один з найсмачніших десертів з моєї колекції.

Інгредієнти

на бісквіт:
🔸Яйця -3 шт.
🔸Цукор -200 гр.
🔸Рослинна олія -1/2 склянки ( склянка = 220 мл )
🔸Сік половини апельсина
🔸Розпушувач -1 ч. л
🔸Борошно -130
🔸Морква -1 шт.

Крем:
🔸Сметана 25%-300 гр.
🔸Згущене молоко -півбанки
🔸Ванілін
🔸Крохмаль кукурудзяний -25 гр.

Морквяний десерт зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт випікати в розігрітій до 170° духовці близько 40 хв. ⠀

2. Крем: збити сметану, згущене молоко і ванілін близько 5-6 хв. і в кінці додати крохмаль і збити ще пару хвилин, так крем густий. ⠀

3. Зібрати десерт або в стаканчиках або в одній великій формі і прикрасити апельсиновою цедрою або як ви пожелаете.

Відео рецепт 👇