Апельсиново-гарбузова панна-котта рецепт простий 🍧 Це шикарний осінній десерт! Він ніжний і пряний одночасно🤤
Інгредієнти
Інгредієнти на 4 порції:
Ванільний шар:
350 г вершків 33-36%
150 г молока
10 г ванільного цукру
40 г цукру
8 г желатину + 50 мл води
Апельсиново-гарбузовий шар:
2 апельсина
100 г печеного гарбуза
2 ст. л. цукру
щіпка кориці
8 г желатину + 50 мл води
👉🏻Для декору: 200 г 33-36% вершків, 50 г цукрової пудри, кориця, часточка апельсина
Апельсиново-гарбузова панна-котта покроковий рецепт
1. Желатин заливаємо водою. Ванільний шар: вершки, молоко, цукор і ванільний цукор з’єднуємо в сотейнику і помішуючи підігріваємо до температури 70 градусів. Додаємо набряклий желатин, розмішуємо. Розливаємо по 4 келихах і відправляємо в холодильник в час.
2. Апельсиново-гарбузовий шар: з апельсин вибираємо м’якоть (максимально без білої шкірки, вона гірчить), додаємо печений гарбуз і дуже добре збиваємо в блендере.
3. Виливаємо в сотейник, додаємо цукор, корицю і підігріваємо до 70 градусів. Знімаємо з вогню і додаємо набряклий желатин, розмішуємо і виливаємо на ванільний слой.
4. Кладемо в холодильник мінімум на 4 години. Для декору збиваємо дуже холодні вершки з цукровою пудрою до м’яких піків і прикрашаємо десерт. Смачного🤤
Відео рецепт 👇