Полуничний чізкейк

Полуничний чізкейк з випічкою в духовці простий рецепт 🍓 якщо забираєш рецепт в закладки.

Інгредієнти

Діаметр 18 див. Пісочну основу ми робили в минулому відео, обов’язково подивіться 🥰зараз робимо сирну основу👇🏻

Для початку необхідно підготувати полуничний соус, для цього візьмемо:
🍓 Полуниця – 100 г
Цукор – 30 г
Крохмаль кукурудзяний – 10 г

Для сирної основи за 1 годину до приготування дістати всі продукти з холодильника.

Сирний сир – 400 г
Сметана 20-25% – 110 р
Вершки 33%- 130 г
Цукор – 120 г
Крохмаль кукурудзяний – 25 р
Яйця – 2 шт.
Лимонний сік- 1 ст. л

Полуничний чізкейк покроковий рецепт

1. Полуничний соус.
Змішайте Цукор і крохмаль заздалегідь, додати цю суміш до полуниці, подрібнити блендером і проварити в сотейнику, постійно помішуючи. При необхідності перетерти полуницю через сито. Дати повністю охолонути, можна прибрати в холодильник.

2. Сиру основу розділіть на три рівні частини. У першу частину додати 2/3 полуничного соусу, перемішати і через мішок викласти на пісочну основу рівномірним шаром. У другу частину сирної основи додати 1/3 полуничного соусу, і через мішок викласти на пісочну основу рівномірним шаром. Третя частина сирної основи без добавок йде третім шаром, теж через мешок.

3. Не лякайтеся – пісочна основа виходить нижче сирної основи, в готовому вигляді це буде виглядати красиво 😍 зверніть увагу на мій чізкейк, фото є в стрічці) Випікати на водяній бані при 110 градусах 2-3 години. У готового чізкейку, при трясінні форми, серединка повинна злегка тремтіти, але не бути занадто жидкой.

4. Чізкейк потрібно залишити у вимкненій духовці остигати, після цього прибрати остиглий чізкейк у формі в холодильник мінімум на 5-8 годин, а краще на ніч. Акуратно витягаємо чізкейк з форми і прикрашаємо!

Відео рецепт 👇