Крем брюле з вершків і жовтків

Крем брюле з вершків і жовтків це не вишуканий десерт, його ви приготуєте без праці в домашніх умовах.

Інгредієнти

1. Вершки 33% – 200 мл
2. Жовтки – 2 шт.
3. Цукор – 40 гр.
4. Апельсиновий сік – 10 мл
5. Ванілін – щіпка

Для скоринки: цукор – 1 ч. л. на кожну форму

Крем брюле з вершків і жовтків покроковий рецепт

1. У мисці змішуємо жовтки, цукор, ванілін і сік. У сотейнику нагріваємо вершки, але не доводимо до кипіння. А я зробила простіше: розігріла вершки в мікрохвильовці – 1 мин.
2. Тонкою цівкою вливаємо вершки до яєчної суміші і добре перемішуємо. Розливаємо крем по формочках, викладаємо у форму для запікання і заливаємо форми на 1/3 частину кипятком.
3. Відправляємо в розігріту духовку до 150°C на 40 хв. Даємо охолонути в холодильнику 3 години, а краще на ночь.
4. Перед подачею посипаємо цукром і підпалюємо грілкою. ⠀ Стукаємо ложечкою по карамельної скоринки і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇