Домашній сметанний крем для торта з жовтками і крохмалем

СМЕТАННИЙ КРЕМ для торта який тримає форму 🔥 Зберігай рецепт щоб не втратити. Як смачно зробити Домашній сметанний крем для торта з жовтками і крохмалем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️350 гр Сметана 20-30% жирність
✔️2 жовтки
✔️100 гр Цукор
✔️40 гр Крохмаль кукурудзяний
✔️180 гр Масло 82% жирність (кімнатної температури)
✔️30 гр Цукрова пудра

Домашній сметанний крем для торта з жовтками і крохмалем покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати сметану, жовтки, цукор, крохмаль – поставити на плиту. Варити постійно помішуючи віночком до закипання. Зняти з вогню, остудити до кімнатної температуры.
2. Збити масло з пудрою 1-2 хвилини на максимальній швидкості до пишноти і посвеления. З’єднати обидва крему лопаткою або віночком. Використовувати сразу.
3. Зберігання: В герметичній упаковці. В холодильнику до 3х днів, в морозилці до 2х тижнів- розморожування через холодильника.

Відео рецепт 👇