Домашнє фруктове пташине молоко Полуниця Банан

Як зробити домашнє фруктове пташине молоко Полуниця Банан рецепт простий🍌 Найніжніші, повітряні цукерки з двома чарівними смаками! Вам точно сподобається! Не шкодуйте ваш ❤️ посту і збережіть його в закладки, щоб був під рукою👌 Вони вказані для 1 шару❗️Вам потрібно зробити 2 порції різного смаку.

Інгредієнти

1. Білок 60 р
2. Лимонна кислота 1 г
3. Цукор 200 р
4. Вода 140 мл
5. Сироп глюкози 100 р
6. Агар-агар 9 р
7. Вершкове масло 82.5% 130 р
8. Згущене молоко 100 р
9. Полуничне пюре 50 г / пюре банана 50 г

Домашнє фруктове пташине молоко Полуниця Банан покроковий рецепт

1. Заздалегідь приготуйте форму (квадратну і круглу металеву рамку або сликоновую форму), куди будете заливати пташине молоко. ⠀ У квадратної рамки 18/18 см, харчовою плівкою робимо дно і ставимо на тверду поверхню (на дошку, наприклад). ⠀ В сотейнику змішуємо воду, агар, цукор та сироп глюкози і пюре. Ставимо на вогонь і, іноді помішуючи, доводимо до 107-108 градусів. ⠀ В цей час збиваємо вершкове масло до білого і в 2-3 заходу додаємо згущене молоко. ⠀
2. ВАЖЛИВО. Масло і згущене молоко повинні бути однакової кімнатної температури! Повинен вийти однорідний крем. ⠀ Коли сироп досяг 104-106 градусів, починаємо збивати білки. ⠀ Білки повинні бути кімнатної температури. ⠀ Збиваємо до пишної піни спочатку на низьких оборотах міксера, потім на середніх, і додаємо лимонну кислоту. Довго збивати не потрібно. ⠀ Чим більше великих бульбашок в білку, тим легшим вийдуть цукерки. ⠀
3. Як тільки сироп дійшов до 107-108 градусів, виливаємо сироп тонкою цівкою по краю чаші, не потрапляючи на віночки. Збільшуємо швидкість міксера! ⠀ Як тільки вилили весь сироп, продовжуємо збивати. Маса стане густою, пухкою, збільшиться в об’ємі! ⠀ Чекаємо коли маса охолоне до 50-55 градусів і тільки тоді, порціями, додаємо згущене молоко з маслом. ⠀
4. Швидко виливаємо у форму перший шар. Прибираємо в холод і робимо другий шар. Наступний шар виливаємо поверх першого. ⠀ Ставимо в холодильник на 4 години або на ніч. ⠀ Як тільки застигне, дістаємо з форми, розрізаємо на рівні цукерки з допомогою довгого ножа. ⠀ Обвалюємо кожну цукерку в сублімованому ягідному порошку або занурюємо в 🍫 шоколад.