Класичний Торт Червоний Оксамит з кремом чіз

Як зробити дуже красивий Класичний Торт Червоний Оксамит з кремом чіз на вершках і сирному сирі рецепт простий. Класичний червоний оксамит, який у тебе точно вийде.

Інгредієнти

Торт на форму 18-22см.
Вага готового торта 2100+/-

•борошно-365г
•цукор-350г
•масло вершкове-220г
•яйця-2шт
•кефір 3,2%-250г
•какао-15г
•розпушувач-10г
•барвник червоний-1ст.л

всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури

Крем-Чіз.
На форму 18см 22см
•сирний сир – 400г 700г
•вершки 33-35% – 130г 180г
•сухарна пудра – 70г+\- 90г+\-
*цукрову пудру дивись за смаком хтось любить солодше, комусь достатньо.

Класичний Торт Червоний Оксамит з кремом чіз покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло і цукор, збиваємо до пишноти, далі додаємо по одному яйця. В окремій чашці змішайте просіяне борошно, какао, розпушувач. Додай в маслянисту суміш, половину сухих інгредієнтів, перемішай. У кефір додай барвник, влий, перемішай і додай залишки сухої суміші. Ретельно все перемішати. Далі приготуй форму для випічки, краще випікати в двох формах.

2. Розділи тісто навпіл, і випікати при 170.℃, 40-50 хвилин, готовність перевіряти зубочисткою. ⚠️ не в якому разі не відчиняй духовку перші 30 хвилин. Витягнути з форми дай трохи охолонути перевернувши на решітку, загорни в харчову плівку і прибери в холодильник на 6-8 годин, краще на ніч. Завдяки цьому бісквіт підучиться соковитий, вологий. 🤤 Його ні в якому разі не потрібно буде пропитывать.

3. Крем-Чіз.
Сирний сир і вершки повинні бути ХОЛОДНИМИ, заздалегідь не діставай з холодильника. Далі збирай торт. І дай йому просочитися в холодильнику години 3-4години