Домашнє цукрове печиво вушка

Просте, смачне, на кожен день, з лимонною ноткою і цукровою скоринкою) просто печиво до чаю або кави, не потребує зайвих витрат і зусиль. Просто захотілося, і раптом Вам захочеться))) Печиво «вушка» або «пельмені», навіть не знаю на що схоже? Найголовніше, не «забити» тісто борошном, краще трохи припылить при розкочуванні, ніж до упору вмішувати в тісто. Як зробити Домашнє цукрове печиво вушка без сиру рецепт простий.

Інгредієнти

На 24 шт
110 гр сметани 15% жирності
1 стл лимонного соку
1 чл цедри лимона
1 яйце ІЗ
30 гр цукру
1/4 чл солі
50 мл рослинного масла
260-270 гр пшеничного борошна в/с
1 чл розпушувача
Цукор для обвалювання

Домашнє цукрове печиво вушка покроковий рецепт

1. Змішати сметану, масло, яйце, лимонний сік і цукор віночком. Додати борошно з цедрою, сіллю і розпушувачем. Замісити м’яке тесто.
2. Раскататать в пласт товщиною 3-5 мм, вирізати склянкою кружечки. Кожен гурток обдурити з одного боку в цукор, скласти навпіл, цукром всередину, защипнути отримані краю, формуючи вушко, вмочити ще раз сахар.
3. Випікати при 180 гр 25 хв до рум’яного кольору. Приємного апетиту)))