Шоколадний торт з сирно-вершковим кремом і полуницею

Шоколадний торт з сирно-вершковим кремом, полуницею та кавовій просоченням 🤤 Готувала цей тортик більше двох тижнів тому. Хоч це було давно, я до сих пір пам’ятаю, яким смачним він був 😍 Я просто не могла не поділитися з вами цим рецептом, я однозначно рекомендую приготувати! Рецепт шоколадного тортика з сирно-вершковим кремом, полуницею і кавовій просоченням.

Інгредієнти

(на форму 15 см – у мене силіконова)
🔸КБЖУ на 100 грам: 156/8/10/8
⠀⠀⠀
▪️Інгредієнти:
🔻Для бісквіта:
✔️3 яйця
✔️50 грам рисового борошна
✔️10 грам какао
✔️70 грам кефіру (у мене 1% жирності)
✔️підсолоджувач за смаком

🔻Для просочення бісквіта:
✔️чашка кави + підсолоджувач

🔻Для крему:
✔️170 грам м’якого сиру (у мене знежирений)
✔️280 грам сирно-вершкового сиру (Холланд або Альматте)
✔️підсолоджувач за смаком
✔️кілька ягід полуниці

Шоколадний торт з сирно-вершковим кремом і полуницею покроковий рецепт

1. Коржі:
Змішати всі сухі інгредієнти для бісквіта. Відокремити білки від жовтків. Жовтки змішати з сухими інгредієнтами, влити кефір, ретельно змішати. Повинна вийти консистенція сметани. Білки збити до піків і акуратно ввести в тісто. Вилити тісто у форму і випікати бісквіт ~ 30 хвилин. Дати охолонути і розрізати вздовж, щоб вийшло 3 коржа. Коржі просочити солодким кофе.
2. Крем:
Збити міксером всі інгредієнти, крім полуниці. Полуницю нарезать.
3. Збірка:
На кожен корж нанести крем з допомогою кондитерського мішка (я наносила точково), на кремі по колу в два ряди розкласти нарізану полуницю. Зверху повинен виявитися крем.

4. Поставити торт в холодильник на ніч або на кілька годин. Прикрасити клубникой.