Слойки з заварним кремом і фруктами з листкового тіста

Як смачно зробити Слойки з заварним кремом і фруктами з листкового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 8 шт:
Для заварного крему
Молоко 250 мл
Кукурудзяний крохмаль 10 гр
Цукор 40 гр
Вершкове масло 20 гр
Яйце

Листкове тісто-500 гр (у мене легке, бездріжджове від «Морозко»
Персики або будь-які фрукти 150 гр

КБЖУ 1 шт 274/4,6/12,6/35,7

Слойки з заварним кремом і фруктами з листкового тіста покроковий рецепт

1. Змішуємо молоко, яйце, цукор і крохмаль. Перемішуючи доводимо до кипіння. Варимо 1 хвилину, додаємо масло, перемішуємо і знімаємо з плити. Охолоджуємо до кімнатної температуры.ч

2. Змішуємо молоко, яйце, цукор і крохмаль. Перемішуючи доводимо до кипіння. Варимо 1 хвилину, додаємо масло, перемішуємо і знімаємо з плити. Охолоджуємо до кімнатної температуры.

3. Нарізаємо тісто на 8 частин. У середину кладемо крем і зверху фрукти. Випікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах.

Відео рецепт 👇