Десерт «Тропіканка»

Десерт «Тропіканка»💥. У нього лише один недолік, він швидко закінчується.

Інгредієнти

1 шар
🔸желатин – 5 г
🔸вода – 90 мл
🔸сметана – 200 г
🔸цукор – 40 г
🔸гіркий шоколад – 100 г

2 шар
💥желатин – 10 г
💥вода – 160 мл
💥сметана – 400 г
💥цукор – 70 г
💥мак – 1 ч. л.

3 шар
🔅желатин – 5 г
🔅сироп від консерв. персиків – 100 мл
🔅персики консерв. – 400 г

Десерт «Тропіканка» покроковий рецепт

1. 1 шар
1. Желатин замочити у воді, залишити набухати. Потім розпустити його в мікрохвильовці імпульсами або на водяній бані
3. Сметану з’єднати з цукром. Влити туди розпущений желатин
4. Шоколад поламати на маленькі шматочки. Розтопити імпульсами за 15 с в мікрохвильовці, щоразу перемішуючи. Додати в сметану. Перемішати до однорідного стану. Розлити першим шаром у форми
5. Прибрати в холодильник до застигання на 1 годину

2. 2 шар
1. Желатин замочити у воді, дати йому набрякнути. Розпустити в мікрохвильовці
2. Сметану з’єднати з цукром, маком. Влити розтоплений желатин. Розлити по формочках другим шаром. Прибрати в холодильник до повного застигання, приблизно на 1 годину

3. 3 шар
1. Желатин замочити в сиропі, дати йому набрякнути. Розпустити в мікрохвильовці
2. Персики пробити заглибним блендером. Додати розпущений желатин
3. Розлити третім шаром. Прибрати в холодильник до повного застигання

Відео рецепт 👇