Французький Торт Крокембуш з профітролей

Пишу без незрозумілих слів, щоб було зрозуміло і так. Французький Торт Крокембуш з профітролей простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто для профітролей:
-борошно (просеянная) 120гр
-масло вершкове (82%) 90гр
-вода 180 гр
-яйце 240гр (5 яєць С0)
-5г сіль

Крем:
1) заварний манговий
-300гр мангового пюре
-30гр жовтка
-30гр 1 яйце розмішати з жовтком і взяти 30гр
-75гр цукру
-40гр кукурудзяного крохмалю

2) Риккота з вареним згущеним молоком
-150 рикоты
-50 згущеного молока

3) Риккота із звичайною згущеним молоком
-150 гр Риккоты
-50 гр згущеного молока

Французький Торт Крокембуш з профітролей покроковий рецепт

1. Тісто для профітролей:
Масло додаємо у воду, ставимо на середній вогонь, чекаємо коли ПОВНІСТЮ розчиниться, після цього додаємо сіль і борошно і розмішуємо до однорідності. (Ідеально дерев’яною лопаткою). Як стало однорідним при постійному помішування 3 хвилини злегка підсмажуємо. Знімаємо з вогню/ чекаємо 30сек (щоб яйця не зварилися) і вводимо яйця по одному. Повністю вимішуємо тісто до однорідності) перш ніж вводимо наступне яйце. Відсаджуємо за допомогою кондитерського мішка, випікаємо 25-30 хв при 180С.
2. Крем:
Доводимо все до 80-85С і після обов’язково пробиваємо блендером. Можете взяти будь-пюре замість манго. Охолодити на 2-3години, закрити плівкою в контакт;)
3. Риккота з вареним згущеним молоком
Все змішати блендером /охолодити 2 години/. Закрити плівкою в контакт.
4. Риккота із звичайною згущеним молоком.
Все змішати блендером, можна працювати відразу без стабілізації!
5. Збірка: нижній ярус кріпимо на крем, решта на шоколад. *Риккоту краще взяти обсягом 300гр і поділити на 2 частини. **профітролей виходить 48-50шт це на 1 кг торта.