Паска великодній вологий за текстурою

Паска великодній вологий за текстурою рецепт простий. День народження донечки відзначили, пора готуватися до Великодня 🐣🌿. Коханий мій свято після Нового року🥰. Україн вам спробувати цей паску, він не дуже вологий по текстурі, але при цьому смачний😋.

Інгредієнти

Борошно – 500 р.
Цукор – 160г.
Сіль – щіпка
Масло вершкове – 110г.
Молоко – 170 мл
Сухі дріжджі – 7г.
Яйця – 2 шт.+ 1 жовток
Родзинки 100 р.

Опара:
2 ст. л. борошна (з загальної маси), дріжджі, 1 ст. л. цукру і 50 г теплого молока . Змішати і залишити щоб піднялося.

Паска великодній вологий за текстурою покроковий рецепт

1. Як тільки опара підійде, готуємо тісто: Змішати яйця і цукор і добре збити до пишної маси. ⠀ У мисці змішати борошно, сіль, молоко і розтоплене вершкове масло і опару. Вимішуємо тісто. Місити приблизно 10 хвилин. Тісто повинно відходити від стінок миски.я замішувала з допомогою міксера🤗.
2. Потім накрити плівкою і рушником і залишити на 1 годину в теплому місці. ⠀ Родзинки промити і обсушити. Додати в нього трохи борошна і перемішати. Як тільки тісто піднялося викласти його на припыленную борошном поверхню і в середину викласти родзинки, добре розім’яти тісто. ⠀

3. Викласти тісто у форми на 1/2. (Форма 12 див. паперова, таких форм вийде 3 шт.) , накрити форми з тістом рушником і залишити на 15-20 хвилин, підійти. Випікати 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Готуйте з радостью.