Торт Наполеон класичний радянського часу

Домашній мамин Торт Наполеон класичний радянського часу рецепт простий. Який ваш улюблений торт? Любите Наполеон? Як печете? Який крем робите?

Інгредієнти

✔️500 грам маргарину
✔️6 склянок пшеничного борошна (не відразу все висипати)
✔️2 яйця
✔️1 склянку молока
✔️1 ч. л. розпушувача

✔️Для крему:
✔️2 пачка вершкового масла
✔️2 банки згущеного молока

Торт Наполеон класичний радянського часу покроковий рецепт

1. Маргарин кімнатної температури змішати з борошном, яйце розбити в миску, долити в нього молоко, додати розпушувач, все добре збовтати і вилити до маргарину і борошні!

2. вимісити Тісто, щоб не липло до рук! Скачати 15 кульок і прибрати в холодильник години на два! Потім кожну кульку розкачати в тонкий корж і випікати в духовці до рум’яності!

3. Інгредієнти для крему збити міксером! 13 коржів змастити кремом, применая їх один до одного, два коржа дрібно роздрібнити і обсипати торт! Прибрати на добу в холодильник для просочення! Приємного апетиту!