Пиріг крамбл з полуницею з вівсяних пластівців і мигдальної муки

Як зробити смачний пиріг крамбл з полуницею з вівсяних пластівців і мигдальної муки простий рецепт. Ммм, який же він ароматний і корисний…

Інгредієнти

Інгредієнти для коржа
🌱Вівсяні пластівці – 200 гр.
🌱Мигдальна борошно – 120 гр.
🌱Вівсяне борошно – 120 гр.
🌱Банан – 1 шт.
🌱Сироп топінамбура – 100 мл
🌱Кокосове молоко – 60 мл
🌱Кокосове масло раф. – 30 мл
🌱Розпушувач – 2 ч. л.

🍓Для полуничної начинки
🌱 Полуниця – 500 гр.
🌱Сироп топінамбура – 100 мл
🌱Лимонний сік – 2 ч. л.
🌱Кукурудзяний крохмаль – 3 ч. л. з гіркою

Пиріг крамбл з полуницею з вівсяних пластівців і мигдальної муки покроковий рецепт

1. Сухі інгредієнти для коржа змішуємо, додаємо пюре банана, топінамбур, масло і молоко. Замішуємо тісто, 1/3 тіста відкладаємо для посипання, решту розподіляємо по формі для випічки, прокладену пергаментом. Начинку можна приготувати заздалегідь, вона чудово хранится.

2. З’єднуємо в ковшике всі інгредієнти для начинки, добре перемішуємо. Кип’ятимо 5 хвилин, постійно помішуючи. Дайте начинці охолонути і викладайте на корж. Відкладену частину тіста посипаємо і розподіляємо по начинці. Відправляємо пиріг в духовку на 25 хвилин при 180С.

3. Дочекайтеся поки пиріг охолоне, розрізати і насолоджуйтеся. Приємного апетиту! *Заміни: мигдальна борошно – перемелені мигдаль, фундук, соняшникове насіння. Сироп топінамбура можна замінити звичайним білим цукром, додавши трохи рідких інгредієнтів. Кокосове масло – вершковим маслом.

Відео рецепт 👇