Самий ледачий торт Наполеон з готового листкового тіста

Як зробити Самий ледачий торт Наполеон з листкового тіста готового простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг листкового б/д тесту

крем:
1 л молока
4 яйця
250 гр цукру
50 гр (а краще 60 гр) кукурудзи, п. крах-ла
Ванілін
60 гр злив.олії

найлінивіший торт Наполеон з листкового тіста готового покроковий рецепт

1. Тісто розморозити, розрізати (відразу на деку) на невеликі квадрати. Поставити випікатися на 25 хвилин при температурі 200 градусів. ⠀ Для крему, у каструлю вилити молоко, додати цукор і поставити грітися до закипання. В чаші змішати яйця, крохмаль, ванілін до однорідності, щоб не було грудочок. ⠀

2. Тонкою цівкою влити молоко, постійно помішуючи. Варити до загустіння. Зняти з вогню, додати масло, перемішати. Накрити плівкою в контакт і дати охолонути. Листкові квадрати поділити на шари, верхній поджарившийся шар залишити, це буде посипання сверху.

3. У остиглий крем покласти наші листкові квадрати і перемішати. Викласти у форму, утромбовать. І дати застигнути в холодильнику (краще залишити на ніч, але ми не встояли) Торт викласти на блюдо і зверху прикрасити крошкой.

Відео рецепт 👇