Начинка на желатині для цукерок корпусних домашніх

Як зробити Начинку на желатині для цукерок корпусних домашніх рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Заздалегідь замочити 25 г желатину в 60 г холодної води.

200 г ягідного пюре.
У мене 125 г брусниця і 75 г банан
Ви можете взяти пюре на свій смак.

Начинка на желатині для цукерок корпусних домашніх покроковий рецепт

1. в сотейнику З’єднати пюре, 100 г води, 100 г цукру. Довести до кипіння, перемішати до однорідності і зняти з вогню. Желатинову заготівлю розмішати в гарячому ягідному сиропі. *Консистенція готової маси буде залежати від вихідного пюре, якщо візьмете густе пюре – кількість води в рецепті можна трохи увеличить.

2. Цукор також регулюємо, відштовхуючись від вихідних інгредієнтів. Я б порівняла готовий сироп з рідким киселем. Розлити гарячий сироп у форми, у мене серця. Можна взяти будь-які дрібні форми для цукерок або одну велику і після стабілізації нарізати на кубики.

3. Залишаємо форми на столі до повного охолодження. У випадку з дрібними формами – я прибираю форми в морозилку на пару годин, потім легко беру заготовки і використовую для зефирных конфет.