Фісташковий меренговый рулет з малиною і кремом

Як зробити смачний Фісташковий меренговый рулет з малиною і кремом рецепт простий 🔥🔥🔥 Добрий день всім 🤍 довго думала який рецепт завантажити в стрічку, в підсумку зупинилася на цьому, сподіваюся, ви оціните його по достоїнству ❤️

Інгредієнти

для меренги:
250 гр білка (8 білків)
250 гр цукру
Щіпка солі
Кілька крапель лимонної кислоти або на кінчику ножа якщо вона у вас в сухому вигляді.
100 гр рубаних фісташок

Для крему:
200 гр вершків жирністю 35%
100 гр маскарпоне
2 ст л дрібного цукру або цукрової пудри

Фісташковий меренговый рулет з малиною і кремом покроковий рецепт

1. Білки кімнатної температури (такі швидше збиваються) збиваємо з дрібкою солі хвилини дві, всипаємо цукор і збиваємо до твердих піків, додаємо лимонну кислоту і збиваємо ще близько 30 секунд. Зупиняємо міксер, додаємо горіхи і перемішуємо з допомогою лопатки (тільки довго не заважайте інакше білки можуть впасти).

2. Перекладаємо у форму застелену пергаментом і відправляємо в розігріту духовку до 170 градусів на 30 хвилин. Режим верх-низ без конвекції. Після повністю остужаем.

3. Для крему:
Збиваємо маскарпоне і дрібний цукор, далі вливаємо вершки тонким струменем. Збиваємо до однорідної щільної маси (не перевзбейте). Як на відео викладаємо крем на меренгу, кладемо ягоди або фрукти на ваш розсуд і звертаємо в рулет. Прикрашаємо за бажанням 🔥

Відео рецепт 👇