Сирний кекс з шоколадом з рисового борошна

Як зробити Сирний кекс з шоколадом з рисового борошна рецепт простий.

Інгредієнти

Рисове борошно 200-210 р
Сир 5% 180 р
Яйця 3 шт
Цукор 80 г (або інший підсолоджувач)
Шоколад 60 г (дрібно порізати або потерти на тертці)
Волоські горіхи-30 г (розкришити)
Молоко 120 мл
Розпушувач 10 г

Сирний кекс з шоколадом з рисового борошна покроковий рецепт

1. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збити в пишну піну. Жовтки змішати з сиром і цукром. Додаємо до жовткової суміші білки, борошно, шоколад. Ретельно перемешиваем.
2. Молоко підігріти і розчинити в ньому розпушувач. Додати суміш молока і розпушувача до тіста. Все ретельно перемішуємо. Викладаємо суміш у форму. Зверху посипаємо волоськими орехами.
3. Випікати при температурі 200° 35-45 хвилин. Готовність повіряємо дерев’яною паличкою. P. S. час приготування може зменшитися/збільшитися в залежності від потужності духовки.