Рогалики з повидлом з дріжджового тіста з

Як зробити Рогалики з повидлом з дріжджового тіста домашні рецепт простий. Всім доброго вечора! Пишу вам пост 🔥гарячим 🐾слідах, смачніше рогаликів я не їла, от скільки не пробувала всіляких рецептів. Від них в такому захваті вся моя сім’я 👨👩👧👦. Дуже люблю 😍 горішки зі згущеним молоком, але це 🔥🔥🔥🔥🔥в тисячу разів смачніше! Якщо будете пекти солодкі 🎄🎁новорічні бокси, обов’язково візьміть на замітку цей рецепт ⬇️. Вони хрусткі, дуже тонке тісто, з’їв і відразу ж потягнувся рукою за другим, 🙈коли отямився, дека з смакотою немає. 🥐 можна начинити будь повидлом/вареним згущеним молоком , не 🙅🏼♀️джемом, у мене сьогодні 🍑, і без начинки це буде 💣. ⬇️вихід 48-50 шт. на весь деко.

Інгредієнти

Тісто для рогаликів:
50 мл молока
10 г свіжих дріжджів
250 г борошна
щіпка солі
1 невелике яйце
150 р замороженого вершкового масла (жирність не менше 82%)
50 р цукру для розкочування
150г повидла
цукрова пудра для декору)

Рогалики з повидлом з дріжджового тіста з покроковий рецепт

1. Приготуйте тісто.
1. З’єднайте тепле молоко і дріжджі, перемішайте, щоб дріжджі розчинилися. Залиште опару в тепле місце на 15 хвилин.
2. Змішайте опару з яйцем, перемішайте.
3. Натріть вершкове масло на крупній тертці, умочуючи в борошно. Змішайте натерте масло з борошном, щоб отримати крихту.
4. Додайте опару з яйцем і замісіть тісто.
5. Поділіть тісто на невеликі шматочки, оберніть харчовою плівкою, приберіть в морозилку на 20 хв, шматочки діставайте по мірі використання, по очереди.
2. Приготуйте рогалики.
1. Увімкніть духовку на 180°З, з конвекцією.
2. Розкачайте по черзі кожен шматочок тіста, присипаючи обидві сторони цукром.
3. Виріжте з розкачаного тіста круг розріжте його ножем для піци на бажану кількість.
4. Викладіть на широку сторону кожного трикутника повидло і загорніть рогалики.
5. Надішліть рогалики випікатися в розігріту духовку на 15-20 хвилин( я люблю за зажаристее).
6. Присипте готові рогалики цукрових пудрой.