Сирний пиріг з ягодами в духовці

З любов’ю до помаранчевими красуням 🎃🎃🎃 я зовсім забула про ще однієї величезної любові! Це він – сир 😁😂! Як зробити Сирний пиріг з ягодами в духовці рецепт простий. Сирної випічці можу заспівати ні одну оду, сьогодні співаю ось цей кекс 🎼🎶🎵! Ніжний, ароматний, а як же йому йдуть ці мигдальні пелюстки і ягідки🍑🍑🍑! Якось прочитала 🤔🤔🤔, що ірга – це лохина для бідних, а у мене її відро, так що я багата 😁👌! Ви вже подивилися розріз в каруселі 👉 🎡. Тоді терміново готувати😄👌

Інгредієнти

(на форму розміром 30×11×7 см):

290 г цукру
10 г ванільного цукру
щіпка солі
3 яйця З
170 г м’якого сиру 5% (Danone)
200 р вершкового сиру (Violette)
100 г м’якого вершкового масла в тісто + 10 г для форми
300 г борошна + трохи для обсипання форми (можна обсипати форму дрібними панірувальними сухарями)
10 г розпушувача
3 г соди
200 г замороженої ірги (малини, чорниці, або інших міцних ягід)
20 г мигдальних пелюсток

Сирний пиріг з ягодами в духовці покроковий рецепт

1. У мисці з’єднати яйця з цукром і сіллю, збити ручним віночком до появи світлої пінки. Додати сир, сир і масло, збити до однорідності. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і содою. Ввести суміш в два етапи в загальну масу, ретельно перемешать.
2. Форму застелити гарною (силіконізованого) папером або змастити маслом і обсипати борошном (сухарями) викласти 1/3 тіста, поверх розподілити 1/2 ягід, потім знову 1/3 тіста і знову ягоди, ягоди закрити тістом, що залишилося, розрівняти і посипати лепестками.
3. Випікати кекс в заздалегідь розігрітій до 180° духовці, режим – верх-низ, 50-60 хвилин, потім накрити фольгою, зменшити нагрів до 160-170° і піч ще 20-25 хвилин (орієнтуйтеся на свою форму і духовку).

4. Перевірити готовність на суху шпажку. Готовий кекс залишити на 10-15 хвилин у формі, потім вийняти і остудити на решітці. Всім смачних кексов.