Булочки з заварним кремом і родзинками

Як смачно зробити Булочки з заварним кремом і родзинками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Булочки з заварним кремом і родзинками Я обожнюю тісто, особливо, дріжджове…це – моя слабкість☺️ Можна відмовити собі в усьому, але відмовитися від свіжої булочки…ні-ні-ні😂 Ці булочки просто неймовірні, інакше я їх назвати не можу.
Так, доведеться чекати ранку, щоб їх спекти, бо ніч їм доведеться провести в холодильнику, але повірте – вони того варті🙏🏻☀️ І який же кайф наповнювати ароматом затишку весь будинок🥰 Чекати на підлозі у теплій духовки, коли ж испекутся✨ Обов’язково зберігайте рецепт, обов’язково приготуйте! Не вірте мені на слово, а терміново ставте тісто і печемо!! І так, худнути будете влітку🤣😅

Інгредієнти

Для тесту:
▪️5 г сухих дріжджів
▪️90гр води
▪️130гр молока
▪️375гр борошна
▪️40г цукру
▪️8г солі
▪️30гр м’якого вершкового масла

Для заварного крему:
▪️35гр курячого яйця
▪️20гр кукурудзяного крохмалю
▪️250го молока
▪️80гр цукру
▪️1/2ч.л ванільною пасти
▪️250гр жовтого родзинок Джамбо
▪️80гр куантро (можна замінити на ром)
▪️90гр вершкового масла

З цієї кількості виходить 6 великих булочок.

Булочки з заварним кремом і родзинками покроковий рецепт

1. Робимо тісто. Всі інгредієнти для тіста скласти в чашу міксера і на середній швидкості замісити м’яке тісто. Накрити тісто плівкою, поставити в тепле місце і через 50 хвилин зробити обминку. Залишити тісто ще на годину. Поки тісто підходить, зваримо заварний крем, але спершу ізюм залийте алкашкою і трохи погрійте в мікрохвильовці (приблизно 1 хвилину) щоб алкоголь випарувався, але залишився аромат.

2. Яйце змішати з крохмалем і перемішати до однорідності. У сотейнику з товстим дном змішати молоко, Цукор, ванільну пасту – ставимо на плиту і нагріваємо до перших ознак кипіння. Влити яєчно-крохмальну суміш і при цьому безперервно помешивать.
3. Довести крем до загустіння на повільному вогні, постійно помішуючи. У гарячий крем ввести вершкове масло і добре пробити блендером до гладкою, шовковистою текстурою. Накрити плівкою «в контакт» і відправити на балкон остывать.

4. Коли тісто готове, розкачати пласт 45х30, і викласти рівномірно розподілити крем, залишаючи трохи місця з краю. Викласти поверх крему родзинки, закрутити рулет і скріпити краї. Розрізати на 6 рівних частин – найзручніше це робити нитью.
5. Укласти в змащену вершковим маслом форму, накрити плівкою і прибрати на ніч у холодильник. Вранці дістати з холодильника, розігріти духовку до 180С Дати булочкам постояти хвилин 30-40 на столі і выпекать.

6. Випічка займе приблизно 35 хвилин Готові булочки дістати з форми і є запиваючи молоком✨☺️