Пиріжки з листкового тіста Конвертики з яблуками і грушами

Як зробити Пиріжки з листкового тіста Конвертики з яблуками і грушами рецепт простий в духовці. Я часто купую листкове тісто, але якщо воно хорошої якості, то чому немає👌

Інгредієнти

2 яблука
2 груші
50 г вершкового масла
50 г цукру (чи за смаком)
Сік половини лимона
100 г сметани
1 яйце
30 г кукурудзяного крохмалю
50 г цукру
1 упаковка листкового бездріжджового тіста (500 г)

1 жовток для змазування
Цукор для посипання

Пиріжки з листкового тіста Конвертики з яблуками і грушами покроковий рецепт

1. Яблука та груші очистити, нарізати кубиками і скропити лимонним соком. У сковороді розтопити 50 г вершкового масла 50 г цукру, додати фрукти і корицю, обсмажити, помішуючи, 3-5 хвилин до мягкости.
2. Сметану змішати з яйцем, крохмалем, цукром. Тісто розморозити, нарізати на прямокутники. Одну половину прямокутника надрізати не до конца.
3. Викласти на кожну частину тіста трохи сметанною начинки, фруктової начинки, защипати краї, зверху змастити конвертики жовтому і присипати сахаром.

4. Випікати в духовці, заздалегідь розігрітій до 190С, до золотистого кольору і готовності, близько 20 минут.