Як смачно зробити Шоколадний торт без крему швидкий простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
250 мл. молока
20 мл білого оцту
190 мл олії каноли або рослинне
2 великих яйця
220 р. коричневого цукру
120 г. цукрової пудри
150 р. пшеничного борошна
75 р. несолодкого какао-порошку
16 р. розпушувача
6 г. солі
125 мл кипяченлго кава з водою
Шоколадний торт без крему швидкий покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 180C. Змастити і застелити папером для випічки круглу форму діаметром 20 див У великій мисці змішайте молоко і оцет. Дати постояти 5 хвилин. Збийте масло, яйця, коричневий цукор і цукрову пудру.
2. Просіяти борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Збийте разом, поки добре не змішано. Влийте каву. Вилити в підготовлену форму і поставити в нижню частину духовки.
3. Випікайте протягом 55-60 хвилин або поки добре не підніметься (не відкривайте духовку, принаймні, до позначки 45 хвилин). Дайте охолонути протягом 20 хвилин на решітці, до подачі. Приємного апетиту!