Медові мафіни з малиною на кефірі

Як зробити популярний десерт: Медові мафіни з малиною на кефірі рецепт простий і смачний. Відео від каналу Приємного апетиту з Іриною Подолян. Цей десерт виглядає дуже яскраво і красиво, а готується дуже швидко і просто. Доброго дня! Сьогодні я приготую мафіни “Лакомка” на цільнозерновий борошна з малиною.

Інгредієнти

Вихід – 6 штук
В 100 г – 285 ккал

Ванільний цукор – 5 р
Мед – 40 г
Яйце – 1 штука (50-55 г без шкаралупи)
Цукор – 30 г
Цедра 1/2 лимона
Кефір – 80 р
Сода – 2 р
Малина – 70 р
Масло рослинне – 50 г
Сіль – 0,5 р
Розпушувач – 3 р
Борошно цільнозернові пшеничне – 150 г
Мигдальні пелюстки

Медові мафіни з малиною на кефірі покроковий рецепт

1. Цільнозернове борошно пшеничне з’єднати з дрібкою солі, содою і розпушувачем. Про спільне додавання соди і розпушувача можна прочитати в описі. Натуральний мед з’єднати з сумішшю цукру і ванільного цукру, яйцем, перемішати, додати рослинне масло і кефір будь-якої жирності перемішати до однорідності з’єднати з борошняною сумішшю і розмішати

2. На завершення, додати цедру 1/2 лимона і малину. Я використовую сорти Кумберленд. ягоди можуть бути свіжими або відразу з морозилки форму для мафінів викласти паперовими манжетами, заповнити кожну на 3/4 об’єму виключно за бажанням, зверху посипати мигдалевими лепестками.

3. Випікати в розігрітій до 160 градусів духовці на середньому рівні без конвекції 25-30 хвилин готові маффіни повністю остудить.

4. Вони виходять повітряними, ароматними і помірно влажными.

5. Діліться цим відео з друзями! готуйте із задоволенням!