Біскотті шоколадне (Кантуччи)

Як смачно зробити Біскотті шоколадне (Кантуччи) простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. У новорічному збірнику є рецепт шоколадного panforte. Він дуже смачний, але не всім буде по зубах буквально. Тому спробуйте це дуже смачне печиво, яке традиційно подається до кави і десертним винам.

Інгредієнти

180 гр пшеничного борошна в/с або екстра
130 гр цукру
100 гр яєць (2 шт С1)
100 гр сушеної журавлини або вишні
80 гр горіхів (фісташки, мигдаль, фундук – що любите)
50 гр шоколаду (беріть, який подобається)
20 гр какао – порошку
4 гр розпушувача
2 гр солі (щіпка)

❗Замість вишні або журавлини можна взяти будь-які інші сухофрукти або цитрусові цукати.

Біскотті шоколадне (Кантуччи) покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром в пишну білу масу. Борошно просіяти разом з какао, розпушувачем і сіллю, перемішати. Всипати сухі інгредієнти до яєчної маси, вимісити рідкувате тягуче тісто. Якщо вийшло сухе – додайте трохи води або молока.
2. Горіхи і шоколад крупно порубати ножем, сухофрукти порізати на половинки або четвертинки. Всипати в тісто, змішати до однорідності. Викласти на застелений пергаментом деко, сформовав ковбаску. Випікати при 150°С 45-50 хвилин до появи скоринки на поверхности.

3. Дістати, дати охолонути 5-10 хвилин. Нарізати на скибочки товщиною 1 див Розкласти на застелений пергаментом деко, повернути в духовку. Підсушити 10-15 хвилин при 135°С. Дати охолонути на решетке.