Кремовою басків шоколадний чізкейк

Як смачно зробити Кремовою басків шоколадний чізкейк простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ⠀

Інгредієнти

(16 см):
✔️Вершковий сир (60%) 450 р
✔️Яйця С0 3 шт
✔️Кукурудзяний крохмаль 15 р
✔️Підсолоджувач (8 л)
✔️Вершки 33% 300 р
✔️Щеколад 70%+ 100 р

📍ВАГА: 960 грамів
КБЖВ на весь чіз: 3002 ккал, 62.4/271.9/63.8
На 100 грам: 313 ккал, 6.5/28.3/6.7

Кремовою басків шоколадний чізкейк покроковий рецепт

1. Сир з’єднайте з яйцями, крохмалем і підсолоджувачем. Вершки з шоколадом розтоплюємо і залишаємо трохи охолонути. Додаємо шоколадні вершки з сирною массой.

2. Виливаємо у форму і відправляємо в духовку при 225°-240° на 30-35 хв. (Верх/низ+конвекція, якщо є). Серединка чізкейку повинна тремтіти, це норм!). Як охолоне, відправляємо в холодильник на ніч для стабілізації, не дістаючи з форми!).

3. – При 240° пекла 30 хвилин і скоринка вийшла рівномірно «засмагла».
– При 225° пекла 35 хвилин, скоринка не рівномірно пропеклась, але не менш смачно!
– В газовій духовці – все складно 😁.
– Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
– У мене кондитерське кільце, дно зробило з пергаменту і фольги (оскільки рідка маса – фольгою щільно обмотуємо форму).
– Вершковий сир можна будь жирний, навіть Філадельфія подойдет.

Відео рецепт 👇