паска з маком і пшоном

паска з маком і пшоном рецепт простий.

Інгредієнти

100 гр сухої пшінки, відварити й остудити
Сік і цедра 1 лимона
50г сиропу топінамбура
30г кокосового урбеча (манна)
20г дрібної мигдальної муки
1 ч. л ванільного екстракту
2 ст. л маку
Жменю родзинок, кураги, інших сухофруктів

паска з маком і пшоном покроковий рецепт

1. В чаші блендера змішайте пшоно, сік і лимонну цедру, сироп, урбеч, мигдалеву борошно, ваніль. Пробити до однорідної маси і гладкой.
2. Змішайте інші інгредієнти лопаткою. Утрамбуйте його у форму, попередньо прикривши тканинної марлею, щоб легше було снять.

3. Поставити в холодильник на 2 години. Прикрасьте на свій смак. У автора фісташки, свіжі ягоди урбеч і мигдальний глазурь+сироп.