Йогуртові кекси з апельсином

Йогуртові кекси з апельсином 🍊 Ці малюки мають дуже насичений апельсиновий смак і аромат, а йогурт робить їх м’якими, легкими і надає легку кислинку 😋 Сам кекс знаходиться в оболонці з апельсинового шоколаду, а зверху його прикрашає йогуртовий крем 🔥 Ідеальне доповнення до чаю 👌 Зберігайте рецепт, щоб не втратити! Розрахований на 16 міні-кексів.

Інгредієнти

Для тесту нам знадобиться:
Яйця С1 3 шт
Грецький йогурт 170 р
масло Вершкове 70 г
Цукор 180 р
Цедра 1 апельсина
Борошно 230 р
Розпушувач 10 р
Паста апельсинова 3 р

Для крему:
Грецький йогурт 300 р
Апельсинова паста 1 р
Ксантанова камедь на кінчику ножа
Цукрова пудра 50 г

Збірка:
Апельсиновий шоколад 300 р.
Посипання

Йогуртові кекси з апельсином покроковий рецепт

1. Для тесту нам знадобиться:
1. Всі інгредієнти кімнатної температури!
2.Вершкове масло збити з цукром.
3.По одному додати яйця, щоразу добре збиваючи суміш до пишноти.
4.Додати йогурт, цедру і апельсинову пасту, перемішати.
5.Борошно з розпушувачем просіяти і додати в тісто.
6.Готове тісто перекласти в кондитерський мішок і заповнити комірки форми (Артикул: 8278) на половину.
7.Випікати при 180 градусах до рум’яної скоринки.
8.Остудити і прибрати в холодильник перед глазировкой, щоб шоколад краще лег.

2. Для крему:
1. Йогурт беріть щільний (підійде epica, lactica).
2.Ксантан змішати з цукровою пудрою.
3.Всі інгредієнти змішати в деже до однорідності. Залишити на 10 хвилин.
4.Перекласти в кондитерський мішок з насадкой.

3. Збірка:
1. Занурюємо кекси в розтоплений шоколад, даємо добре стекти і ставимо на пергамент застигати.
2.Зверху кремом і прикрашаємо посыпкой.