Гарбузове капкейки з кремом для шапочок

Гарбузове капкейки з кремом для шапочок простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно – 150 гр
Яйця – 110гр (2шт С1)
Цукор – 140гр
Рослинне масло – 100гр
Гарбуз – 150гр
Гр. горіх – 60гр
1 ч л розпушувача
1 год л спецій (кориця, трохи гвоздики і кардамона)
Щіпка солі

Для шапочок:
Сирний сир – 300гр
Вершкове масло – 100г
Цукрова пудра – 80гр
1 ч. л. ванільною пасти
⠀⠀
Для декору використовуємо:
Силіконова форма «Міні-гарбуза»
Білий шоколад (або глазур)
Жиророзчинний барвник
Сухої водорозчинний барвник для тонування

Гарбузове капкейки з кремом для шапочок покроковий рецепт

1. Для тіста:
1. Очистіть сиру гарбуз, і потім натріть її на дрібній тертці.

🔥 Лайфхак!
Знімати шкірку з твердою гарбуза досить складно – набагато простіше «обтесати» жорстку шкірку до ароматної м’якоті великою теркою, це в рази швидше і зручніше!

2. Крупно нарубайте горіхи ножем.
3. Просійте і об’єднайте всі сухі інгредієнти.
4. Яйця кімнатної температури збийте разом з цукром і дрібкою солі. Повинна вийти пишна світла маса.
5. Вмішайте рослинне масло.
6. Вмішайте сухі інгредієнти і горіхи в один прийом. Довго не вимішуємо. Повинно вийти середньо-густе тісто.
7. Наповніть капсули тестом, заповнюючи їх більше половини. Дане тісто не буде сильно підніматися.
8. Випікайте при t170C на 25-30 мин.

2. Для шапочок:
1. Масло кімнатної t разом з цукровою пудрою збити до пишноти.
2. Додати холодний сирний сир і ванільну пасту, збити до об’єднання маси.
3. Прикрасити капкейки отриманим кремом і шоколадними тыковками.

Відео рецепт 👇