Новорічний бенто торт з апельсиновим бісквітом

Як зробити смачний Новорічний бенто торт з апельсиновим бісквітом рецепт простий.

Інгредієнти

Апельсиновий бісквіт:
d=10 см
-1 яйце
-щіпка солі
-30 г цукру
-20 мл апельсинового соку + цедра апельсина
-10 мл ростить. масла
-35 г борошна
-5 г крохмалю
-2 г розпушувача

Крем:
– 150 г сирного сиру
-30 р сах. пудри
-40 мл вершків (від 30%
⠀⠀
Просочення:
-50 мл апельсинового соку

Начинка:
-карамель (рецепт є в профілі)
-хрусткі карамельні кульки

Крем для покриття:
– 250 г кисломолочного сиру
-50 г сирного сиру
-30 мл вершків від 30%

Новорічний бенто торт з апельсиновим бісквітом покроковий рецепт

1. Апельсиновий бісквіт:
Яйце збиваємо з дрібкою солі в легку піну, поступово додаємо цукор і збільшуємо швидкість міксера, збиваємо 4-5 хв. ⠀ Додаємо ростить. мало і сік з цедрою, перемішуємо лопаткою і просіваємо сухі інгредієнти до суміші. ⠀ Готове тісто перекладаємо у форму і випікаємо бісквіт при 170’C 15-20 мин.

2. Крем:
Всі інгредієнти перекладаємо в миску і збиваємо до однорідної консистенції миксером.

3. Збірка торта:
Бісквіт охолоджуємо, витягаємо з форми і розрізаємо на дві частини. ⠀ На пергамент/підкладку видавлюємо краплю крему, кладемо бисквитик, просочуємо, наносимо крем і робимо бортик, викладаємо начинку, зверху бісквіт і просочення. ⠀ Прибираємо в холодильник поки готуємо крем для покрытия.

4. Крем для покриття:
Змішуємо інгредієнти в мисці і збиваємо до однорідної консистенції. Покриваємо тортик кремом і робимо дизайн!

Відео рецепт 👇