Крем брюле класичний французький десерт

Як зробити Крем брюле класичний французький десерт рецепт простий. Крем брюле за класичним рецептом, вперше приготувала цей незвичайний дуже простий десерт.

Інгредієнти

– вершки — 450 гр.
– цукор — 60 гр.
– ваніль — стручок
– жовтки — 4 шт.
– щіпка солі
– коричневий цукор для скоринки
– свіжі ягоди

Крем брюле класичний французький десерт покроковий рецепт

1. Змішати вершки і 2/3 усього цукру, нагріти до появи перших бульбашок, додати ваніль, залишити на 15 хв. Окремо змішати жовтки з цукром. Нагріти вершки потім порційно додати в желтки.
2. Все ретельно перемішати і розлити по формах. Поставити форми на деко з водою і запікати в духовці, розігрітій до 160С 20-25 хв. (в залежності він розміру форми).
3. Готовий крем охолодити в холодильнику 2-3 години. Зробити карамельну скоринку цукру за допомогою пальника, прикрасити фруктами і можно.