Шоколадне печиво домашнє брауні

Як зробити Шоколадне печиво брауні домашнє рецепт простий в духовці 🍫 Ви бачили, які вони всередині ?🔥 Відразу скажу, колір печива темний, бо використовую алкалізованний какао-порошок. Він більш насичений за кольором, запахом і смаком.

Інгредієнти

Гіркий шоколад (краще 72%) 100г
Вершкове масло-60г
Цукор-125г
Яйце с1 1шт
Борошно 65г
Какао 20г
Розпушувач 5г
Сіль 1/4 ч. л

Шоколадне печиво брауні домашнє покроковий рецепт

1. Шоколад і масло розтопити або в мікрою, або на водяній бані. Потім остудити. В цей час яйце збити з цукром до побіління і збільшення маси. Вводимо охолоджену шоколадну масу в збиту массу.

2. Змішуємо і просіваємо борошно, какао, сіль і розпушувач. Перемішуємо до однорідності. Тісто не липне, катаємо кульки 48-50г і розкладаємо на пергамент на відстані, тому що при випікання печиво растет.

3. Випікаємо печиво при 180’С 12 хвилин. Не перетримайте, тому воно має бути м’яким всередині. Якщо у вас тісто липне, приберіть його в холодильник на пару минут.

Відео рецепт 👇