Знаменитий американський сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс. Дуже просто готується, дуже смачний!😍 Думаю, замість сливи можна взяти персики, яблука або іншу ягоду.
Інгредієнти
Інгредієнти (d 20-22 см):
Яйця 2 шт
Цукор 150 р. + 2 ст. л.
Борошно 150 р.
Масло вершкове 100 р.
Сливи 8-10 шт.
Розпушувач 1 ч. л.
Кориця 1 ч. л.
Сіль щіпка
Сливовий пиріг з Нью-Йорк Таймс покроковий рецепт
1. Збиваємо м’яке масло з цукром (150 р.). Додаємо яйця, щіпку солі і продовжуємо збивати. Просіваємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто лопаткою. ⠀ Сливи миємо, ріжемо навпіл і видаляємо косточку.
2. Дно рознімної форми вистилаємо пергаментом або фольгою, а неразъемную форму змащуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто і викладаємо половинки слив зрізом вгору, щоб при випіканні вони карамелізувались і тісто не вбирала зайвий сік. ⠀
3. Решта 2 ложки цукру змішуємо з корицею і посипаємо пиріг зверху. Випікаємо 40-50 хвилин при температурі 180°C.
Відео рецепт 👇