Меренговый фісташковий рулет з ягідною начинкою

Як смачно зробити Меренговый фісташковий рулет з ягідною начинкою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжний, не нудотний, в міру солодкий, гарний зрештою😂 І простий у приготуванні. Якщо у мене вийшов, значить у вас точно вийде! У мене мало досвіду в приготуванні подібних десертів, але я дуже старалася☺️

Інгредієнти

Для меренги:
✅Белок – 190 гр (5 добірних яєць)
✅Цукор – 250 гр
✅Крохмаль – 25 гр
✅Сіль – 1 щіпка
✅Лимонна кислота – 1 щіпка
✅Фісташки

Для крему:
✅Сирний сир – 150 гр
✅Цукрова пудра – 20 гр
✅Вершки 33% – 100 гр
✅Ванілін

Для ягідної начинки:
✅Ягідне пюре – 100 гр
✅Цукор – 1-2 ч. л
✅Крохмаль – 1 ч. л

Меренговый фісташковий рулет з ягідною начинкою покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти краще зважувати на вагах. Тоді у вас точно все вийде! Білки збиваємо з сіллю і лимонною кислотою до легкої піни і в чотири заходу продовжуючи збивати вводимо весь цукор. Збиваємо до стійкої піни і розчинення цукру. Далі додаємо крохмаль і ще трохи збиваємо, щоб додавати крохмаль, можна це зробити лопаткой.

2. Далі викладаємо меренгу на застелений пергаментом деко трохи не доходячи до країв, щоб меренга не прилипла до дека (пергамент вибирайте темного кольору і щоб на упаковці було написано силіконізований – це важливо☝🏻) Розрівнюємо рівномірно і посипаємо подрібненими фісташками – у мене соленые.

3. Прибираємо в духовку розігріту до 140-150 градусів на 30 хвилин (меренгу не можна пересушити) Далі дістаємо, перевертаємо і знімаємо пергамент. Даємо охолонути. Поки меренга остигає робимо крем Сирний сир збиваємо з цукровою пудрою і продовжуючи збивати підливаємо вершки – збиваємо до загустіння, я додала крем ванилин.

4. Для ягідного наповнювача в ягідне пюре відправити цукор і крохмаль і прогріти на повільному вогні до загусання. Якщо у вас не продається ягідне пюре пробийте будь-які ягоди блендером, перетріть через сито і готуйте як написано выше.

5. Коли меренга охолола викладаємо на неї крем і рівномірно розподіляємо. Ягідну начинку розподіляємо як на відео. Згортаємо рулет щільно і прибираємо в холодильник на пару годин. Прикрашаємо за желанию.

Відео рецепт 👇