Домашні батончики мюслі своїми руками

З батончики мюслі своїми руками простий рецепт. Дуже зручно, коли вдома є такі батончики: можна взяти на прогулянку, в дорогу, в школу або на роботу перекусити 🙂 Складу, як я люблю – максимально простий і натуральний! В якості підсолоджувача – банан, а насіння, сухофрукти можна використовувати абсолютно будь-які!

Інгредієнти

🔸3 банана (приблизно 380 гр м’якоті вийшло)
🔸240 гр вівсяних пластівців (у мене безглютенові)
🔸100 гр соняшникового насіння (заміна на будь-які інші насіння, насіння або горіхи )
🔸70 гр кунжуту (заміна на будь-які інші насіння, насіння або горіхи )
🔸70 гр родзинки (будь-які сухофрукти, краще нарізати на шматочки ) – у мене ягоди годжі

Домашні батончики мюслі своїми руками покроковий рецепт

1. Змішати вівсяні пластівці, насіння і сухофрукти. Додати до них м’якоть банана. Добре перемешать.
2. Укладаємо на лист пергаментного паперу, утрамбовуємо (по товщині приблизно 1-2 см), позначаємо кордону майбутніх батончиков.
3. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 25 хвилин (до золотистого кольору). Обов’язково даємо остыть.

4. Нарізаємо повністю. Зберігати в холодильнику , в контейнері до тижня