Домашні козинаки з насіння і кунжуту

Як смачно зробити Домашні козинаки з насіння і кунжуту простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один десерт з розряду п’ять хвилин – і готово✅ Хоча я ніколи не пропускаю підготовчий етап : підготовка насіння. 🔸Насіння , кунжут промиваю, замочую у воді на кілька годин. Далі зливаю воду. 🔸Підсушую в духовці при низьких температурах, можна на батареї, можна на сухій сковороді 10 хвилин, постійно помішуючи . Адже невідомо, як взагалі зберігаються ці насіннячка …. Підготували, тепер приступимо😻

Інгредієнти

🔸170 гр. соняшникове насіння (можна мікс)
🔸70 гр білий кунжут
🔸40 гр чорний кунжут
(Все насіння і насіння взаємозамінні, якщо чогось немає, просто додайте більше насіння або кунжуту … )
🔸щіпка солі

в якості єднальної частини:
🔸50 гр сиропу топінамбура

Домашні козинаки з насіння і кунжуту покроковий рецепт

1. насіння, насіння трохи підсмажити на сухій сковороді до золотистого цвета.

2. Додати сіль, сироп топінамбура (щоб все насіння стали добре просочені їм) і, не припиняючи помішувати, готувати ще на пару минут.

3. Викласти гарячу масу в силіконові форми . Дати охолонути – і готово.

Відео рецепт 👇