Шоколадний брауні Марс

Як зробити смачний Шоколадний брауні Марс простий рецепт.

Інгредієнти

🔸Брауні:
✅200 г темного шоколаду
✅200 г несолоного вершкового масла
✅3 великих яйця (або 4 середніх)
✅275 г коричневого цукру
✅100 г звичайної борошна
✅50 г какао-порошку
✅300 г батончика Mars (нарізаного та замороженого)
✅100 г стружки молочного шоколаду (за бажанням)

🔸Додаткове прикраса:
✅50 г розтопленого молочного шоколаду
✅Шматочки батончика Марс

Шоколадний брауні Марс покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180C/160C і вистеліть форму для випічки пергаментним папером. Розтопити темний шоколад і несолоне вершкове масло до однорідності в мікрохвильовій печі або в мисці на сковороді з киплячою водою. Залиште остигати на кілька минут.
2. З допомогою електричного віночка або міксера збийте яйця і цукор разом протягом 5 хвилин або близько того на високій швидкості, або поки суміш не збільшиться в об’ємі в два рази, не стане блідіше і не буде залишати слід на кілька секунд, коли ви виймаєте віночок. Влийте шоколадно-масляну суміш і дуже акуратно перемешайте.
3. Додайте борошно і какао-порошок і знову ретельно перемішайте. Додайте заморожені шматочки батончика Mars і шоколадні чіпси і складіть. Вилийте суміш у форму і випікайте в духовці 25-30+ хвилин. Залиште остигати у формі, а потім насолоджуйтеся! Щоб прикрасити брауні, якщо ви хочете… розтопіть шоколад і полийте їм брауні, додавши в кожну шматочки батончика Mars!
4. Поставте в холодильник, потім наріжте і насолоджуйтеся! Примітки. Будь ласка, спробуйте спочатку заморозити Mars, так буде набагато смачніше! Вони будуть зберігатися тиждень+!
5. Ви можете використовувати цукрову пудру замість коричневого цукру, просто коричневий цукор дуже добре підходить до теми Mars! Якщо ваші тістечка дбають набагато довше, ніж заявлено, можливо, у вашій духовці неправильна температура, або ви переборщили з тестом.
6. Продовжуйте додавати по 5 хвилин, поки вони не будуть готові, і при необхідності накрийте фольгою!