Муссовый десерт з малиною і кремом чіз

Як смачно зробити Муссовый десерт з малиною і кремом чіз простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Муссовый десерт «Малинова ніжність». В честь дня закоханих вирішила порадувати Вас і подарувати рецепт цього ніжного і смачного десерту😋😊

Інгредієнти

Бісквіт:
-2 яйця
-100 гр цукру
-35 гр рослинного масла
-50 гр молока
-90 гр пшеничного борошна
-7 гр какао
-5 гр розпушувача
-червоний барвник

Мус:
-200 гр пюре малини
-80 гр цукру
-12 гр лимонного соку
-270 гр вершків 33-35%
-130 гр маскарпоне
-8 гр желатину 220 Бл

Крем-чіз на вершках:
-200 гр сирного сиру
-100 гр вершків
-25 гр цукрової пудри

Муссовый десерт з малиною і кремом чіз покроковий рецепт

1. Бісквіт. У молоко додати барвник, рослинне масло, перемішати. Збити яйця з цукром до пишної світлої маси. У збиту яєчну масу додати по черзі сухі (борошно, какао і розпушувач) і рідкі (молоко, рослинне масло і барвник) інгредієнти. Акуратно вимішати не порушуючи легкості тіста. Тісто вилити на деко, застелене пергаментом, розрівняти і випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 160 градусах приблизно 15 минут.
2. Завжди орієнтуйтеся на свою духовку. Головне не перетримати бісквіт в духовці, інакше він буде сухим і темним кольором. Нагріти пюре і цукор до 85 градусів, додати лимонний сік, желатинову масу і маскарпоне. Всі пробити блендером до однорідності. Остудити до 35 градусів. Вершки збити до стану талого мороженого.
3. Об’єднати обидві маси. Мус розлити в силіконові формочки, в середину вкласти по малинці, за бажанням (для красивого розрізу і більш насиченого малинового смаку).Прибрати в морозилку до повного застигання. З’єднати охолоджені сирний сир, вершки і цукрову пудру і збити до стабільного состояния.

4. Збірка: Готовий охолоджений бісквіт вирізати по діаметру заготовки вашого мусу. Зверху бісквіт промазати тонким шаром крем-чизай (для кращого зчеплення з мусом),зверху викласти заморожений мус, прикрасивши його крем-чізом і малиною(за бажанням).Поставити в холодильник для дефростації на кілька годин. Нехай Ваш десерт до дня Святого Валентина порадує Вас і Вашу другу половинку.