Шоколадний чізкейк з кисломолочного сиру домашній

Я ось чистої води жайворонок 🕊 Найчистішої води. Чудово почуваюся в 6 ранку, сповнена сил, думок та ідей 🤘🏻а якщо дадуть ще й☕️, то енергія взагалі через край! Метаморфози починаються в районі обіду, особливо якщо цей обід вже відбувся 😆🍱 Тут мене та сама енергія починає покидати, мені хочеться кудись присісти і, непомітно позіхаючи, упевнитися, що все намічене на сьогодні зроблено ✔️ (фіг там що зроблено, але упевнитися все одно хочеться 😆). Як зробити Шоколадний чізкейк з кисломолочного сиру домашній рецепт простий.
О 18.00 я позіхаю вже неприкрито 🥱 О 20.00 я розумію сказане або побачене в кращому випадку рази з третього 🤨🤪 В 22.00 я сплю, причому, абсолютно неважливо, де, як і в якому положенні знаходиться в цей момент моє тіло. Моцк 🧠 спить. Безпробудно 😴😴😴 Звичайно ж, саме в цей час в житті трапляється все саме цікаве, важливе і невідкладне: робота, уроки, оживають батьківські чати, дзвонять і пишуть разом все друзі, рідні або просто знайомі 🤦🏻♀️ вино, кіно і доміно, ну ітд 😏
Ах так, звичайно, совушки ж прокинулися 🦉🦉🦉🌚😆 загалом, ось вам шоколадний чіз, а-ля басків, дуже смачний, перевірено 👌🏻 Зверніть увагу, що сирний сир, вершки і яйця для нього повинні бути з холодильника! У всьому іншому працюють всі ті ж правила, як і в звичайних чизкейках. Воду тільки не треба, ніяку, взагалі, нікуди 😆👌🏻 А, ну так 🥱

Інгредієнти

(Форма 16 см)

Сир сирний 340г
Цукор 115г
Борошно 8г
Вершки 33-35% 160г
Яйце З 2 шт. (~ 120г)
Ванільна паста 1-2г
Шоколад темний (66%+) 55г
Какао 55г
Шоколад розтопити і остудити до 40°с.

Шоколадний чізкейк з кисломолочного сиру домашній покроковий рецепт

1. Какао просіяти. У чаші міксера об’єднати сирний сир і цукор, збити насадкою Весло на середній швидкості до однорідної кремоподібної консистенції. В окремій мисці ретельно перемішати борошно і вершки, щоб не залишилося борошняних грудочок. На мінімальній швидкості міксера продовжити збивання, додаючи в сирну масу вершкову в 2-3 підходу. Яйця перемішати виделкою, не збиваючи, додати ваніль. У 4 підходи вводити в сирну масу, збиваючи до повного об’єднання після кожного введения.

2. Ввести в тісто шоколад, перемішати. Всипати какао і остаточно перемішати масу до однорідності. Духовку розігріти до 225°с (конвекція). Для рівного і красивого краю чізкейку необхідно взяти два кільця: d=16 см (основна, відразу встановити на деко) і d-14-15 див. Два аркуші пергаменту прямокутного (-40×30 см) скласти хрест-навхрест, обернути зовні менше кільце, загортаючи кінці пергаменту вгору і максимально притискаючи їх до бортикам.
3. В такому вигляді вставити менше кільце в більшу і переконатися, що низ пергаменту повністю стикається з листом. Рухаючи менше кільце всередині основного, притиснути таким чином весь пергамент до бортів і дну великого кільця. Прибрати додаткове кільце. Через дрібне сито повільно перелити чизкейковую масу в пергамент, загорнути краї пергаменту вниз.

4. Відразу поставити в духовку на нижній рівень. Випікати -30 хв., не відкриваючи дверцята протягом усього часу випічки. Переставити на верхній рівень і потримати під грилем 1 -2 хв., постійно стежачи за поверхнею чізкейку. Остудити в кільці при кімнатній температурі протягом 4-6 годин, після чого прибрати на 12 годин у холодильник, не витягуючи з кільця і пергамента.