Тістечко Павлова у сфері

Як зробити Тістечка Павлова у сфері рецепт простий і смачний.

Інгредієнти

100 г яєчних білків
150 г цукрової пудри
1 ч. л. оцту
0,5 ч. л. крохмалю

В якості крему:
500 г збитих вершків 33-35%

Начинка:
Сік 3-х мандаринів
М’якоть 3-х мандаринів без плівок, нарізана шматочками
1 ч. л. крохмалю

Тістечко Павлова у сфері покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків заздалегідь, залишити нагріватися до кімнатної температури. Духовку розігріти до 140 градусів. Збити білки в білу стійку піну на високій швидкості, знизити до середньої і поступово всипати пудру. Збивати до міцних піків. В кінці додати крохмаль, розмішаний у уксусе.

2. Перекласти меренгу в кондитерський мішок, викласти в силіконові півсфери з допомогою кондитерського мішка або ложки. Пройтися ложкою уздовж країв форми, щоб не залишилося порожніх просторів уздовж поверхні полусферы.

3. При необхідності сформулювати ложкою порожнину для наповнення кремом. Але стінки півсфери не повинні бути дуже тонкими. Поставити в розігріту духовку, відразу знизити температуру до 100 градусів, випікати 60 хвилин. Остудити разом з духовкой.

4. Вийняти тістечка з форм. Для мандариновий начинки змішати всі інгредієнти, довести до кипіння, постійно помішуючи, остудити. Для крему збити вершки до міцних піків, начинити тістечка, додати начинку з мандаринов.

Відео рецепт 👇