Муссовый Торт Мілка

Як смачно зробити Муссовый Торт Мілка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ви дуже просили цей рецепт сподобається абсолютно всім 😍

Інгредієнти

Для ганаша:
🔸200 грам молочного шоколаду
🔸200 мл жирних вершків (від 30%)

Для бісквіта: (18 см)
🔸250 грам борошна
🔸200 грам цукру
🔸3 шт яйця
🔸120 мл рослинного масла
🔸200 мл гарячого молока
🔸10 грам розпушувача
🔸60 грам какао

Для мусу:
🔸100 мл молока
🔸320 мл вершків (від 30%)
🔸170 грам білого шоколаду
🔸30 грам вершкового масла
🔸8 грам желатину + 48 мл холодної води

Муссовый Торт Мілка покроковий рецепт

1. Для бісквіта збиваємо яйця з цукром в пишну масу. У сотейнику підігріваємо молоко, але не кип’ятимо, додаємо туди какао, рослинно масло і добре перемішуємо. В іншій мисці просіваємо борошно з розпушувачем. У збиті яйця з цукром, додаємо борошно і какао з маслом, перемішуємо на мінімальній швидкості до однородности.

2. Випікаємо в двох формах накритих фольгою при 180 градусах 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності фольгу прибрати. Готового бісквіту дати охолонути, загорнути у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин. Так само відразу ж краще приготувати ганаш. Тут просто підігріваємо вершки, але не кип’ятимо і заливаємо шоколад. Перемішуємо до однорідності, нарываемым плівкою в контакт і відправляємо в холодильник на 6 часов.

3. Перед приготуванням мусу заздалегідь краще розрізати бісквіт, приготуйте поворотний столик з формою де будете збирати торт і збийте ганаш до щільного крему, перемістіть в кондитерський мішок. Готуємо мус. Желатин заливаємо холодною водою, залишаємо поки в сторону. Молоко підігріти і залити їм білий шоколад, перемішуємо до однорідності, туди ж додаємо вершкове масло, перемішуємо до растворения.

4. Желатин підігріти в мікрохвильовій печі короткими імпульсами і вилити його до шоколаду, перемішати. В іншій чаші збиваємо охолоджені вершки до стану підталого морозива (не до кінця). У вершки додаємо шоколадну масу з желатином і на повільній швидкості перемішуємо. Готовий мус. Збираємо торт як показано на видео.

5. Збирати треба швидко, бо мус застигає. Даємо торту простояти ніч у холодильнику. Покрити можна ганашем або крем-чізом 😍🤤 і торт готовий. Це дуже смачно, обов’язково готуйте ❤️🌹

Відео рецепт 👇