Черепашка торт зі згущеним молоком

Як зробити дуже смачний і простий Черепашка торт зі згущеним молоком рецепт простий.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйце 4 шт
Цукор 250 гр
Розпушувач 1 год,л
Борошно 230 гр

Для безе:
Яєчний білок 4 шт
Щіпка солі
Цукор 200 гр

Для крему:
Вершки(Каймак) 700 гр
Згущене молоко 300 гр
Ванілін

Для ганажа:
Вершки 50 гр
Шоколад 100 гр

Для прикрашення:
Малина 🍇

Черепашка торт зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Яйце, цукор збиваємо міксером до білої густоти. Додаємо розпушувач, борошно і продовжуємо збивати до однорідної маси. За допомогою насадки накладаємо на пергамент бисквитики, відправляємо випікати в 180* розігріту духовку. Тепер приготуємо безешки: для цього білки збиваємо з дрібкою солі до білої массы.

2. потрохи додаємо цукор і продовжуємо збивати міксером. Після того як готове безе, за допомогою насадки викладаємо на пергамент формочки. Випікаємо при 100° 1 час.

3. А поки зробимо крем: збити міксером вершки, згущене молоко і ванілін. Тепер збираємо наш торт: наші бисквитики і безешки занурюємо в крем і формуємо торт. Зверху полити ганажем, прикрасити малиною. Приємного апетиту дівчинки🎂❤️

Відео рецепт 👇