Гарбузовий кекс на молоці в духовці

Як смачно зробити Гарбузовий кекс молоці в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Випічка – це те, що допомагає зараз відволіктися, тим більше мені цікаві всі ці експерименти з інгредієнтами. Тут прибрала яйця, використовувала вівсяне молоко і кокосовий цукор. Вийшло понад смачно! Дуже!

Інгредієнти

320 гр борошна
1 ч. л соди
2 ч. л кориці
5 гр розпушувача
150 гр цукру кокосового або коричневого цукру
50 гр рослинного масла
140 гр рослинного молока (я брала вівсяне молоко)
Шоколадні краплі
210 гр пюре гарбуза

Гарбузовий кекс на молоці в духовці покроковий рецепт

1. Я заздалегідь почистила і зварила гарбуз, прибила її в блендері до стану пюре. З’єднати всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, спеції, соду, розпушувач. Окремо змішати рідкі інгредієнти – молоко, рослинне масло.
2. До сухим інгредієнтом додати пюре гарбуза і сполучене молоко з маслом. Все гарненько перемішати віночком або за допомогою міксера. Додати шоколадні краплі або шоколад.
3. Перемішати. Викласти у форму застелену пергаментом. Випікати при 180 градусах 40-45 хвилин до готовности.