паска бріош

Самий неймовірний паска-бріош рецепт простий. ⠀ Якщо у вас досі виходили сухі паски, ви не пробували цей. ⠀ Він чарівний…. Масляний, шматочок просто розчиняється в роті. М’який, як болучка😍 ⠀ Зручно готувати! Він холодної расстойки. На ніч замісив, з ранку спік. ⠀ Обов’язково спечіть, гарантую, ви будете у захваті. Робити все елементарно і інші ви більше не захочете, перевірено 🔥 ⠀ Плюс ягідна глазур з ДВОХ інгредієнтів. БЕЗ желатину, БЕЗ яєць, БЕЗ міксера. Аромат, мммм!!!!

Інгредієнти

Для паски
3 жовтки
1 яйце
500 г борошна
12 г сухих дріжджів
120 г вершкового масла
10 г солі
100 г цукру
250 мл вершків -20%

Вишня в’ялена або інші ягоди для начинки (залила на ніч каракаде, можна коньяком)

Для кірочки (з нею Мега смачно)
50 р меленого в борошно мигдалю
50 г Цукру
3 білка

Для глазурі:
100 г будь-яких ягід у мене лохина
200 г цукрової пудри

паска бріош покроковий рецепт

1. Для паски всі Інгредієнти, крім масла повинні бути холодні. Змішуємо борошно, сіль і дріжджі. Масло збиваємо з цукром, перемішуємо. Вливаємо вершки, перемішуємо. Додаємо борошняну суміш і перемішуємо лопаткою. Поступово вводимо масло і замішуємо тісто. Краще руки змастити маслом, щоб тісто не прилипало. Замішуємо 10 хв! ⠀ Всі!!! ⠀

2. Перекладываемся у каструлю, змащену маслом, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на ніч. ⠀ З ранку дістаємо з холодильника і через 40 хв додаємо ягоди. Перемішуємо і розподіляємо тісто по формочках. У мене 3 середніх і 1 великий. Залишаємо в теплому місці на 3 години. ⠀

3. Для мигдальної скоринки змішуємо всі інгредієнти і обмазує паски через 3 год. ⠀ Выпечкам 30-35 хв при 160 гр. ⠀ Для глазурі все змішуємо, вона повинна бути густою, стікати з ложки важко. і покриваємо кулич.

4. Прикрашаємо за бажанням. У мене бісквіт мох, в тому році був рецепт і яйця кейк попс.

Відео рецепт 👇